Moderni aparat za kavu može svašta

Moderni aparat za kavu može svašta

Ako ste ljubitelj kave, onda će vas sigurno zanimati neke zanimljive stvari koje možda niste znali kad je moderan aparat za kavu u pitanju:

  • Za neki aparat za kavu može se upravljati putem vašeg pametnog telefona ili glasovnog asistenta, kao što je Smarter Coffee 2nd Generation, koji vam omogućuje podešavanje jačine, mljevenja i broja šalica s telefona ili putem Alexa ili Google Assistant.
  • Neki aparat za kavu može kuhati i toplu i hladnu kavu, kao što je Ninja Hot and Cold Brewed System, koji može kuhati ledenu kavu, čaj, latte, cappuccino i još mnogo toga sa svojom ugrađenom pjenilicom i košarom za čaj.
  • Neki aparat za kavu može pržiti, mljeti i kuhati vaša vlastita zelena zrna kave, kao što je Bonaverde Berlin, za koji se tvrdi da je prvi višenamjenski aparat na svijetu koji pruža svježinu od farme do šalice.
  • Neki aparat za kavu može stvarati umjetnost na vašoj pjeni od kave, kao što je Ripple Maker, koji koristi tehnologiju 3D ispisa za ispis bilo koje slike ili teksta na vaš latte ili cappuccino. Ripple Maker je uređaj koji može ispisati bilo koju sliku ili tekst na vašoj pjeni od kave pomoću tehnologije 3D printanja. Djeluje pomoću posebnog dodatka koji sadrži prirodni ekstrakt kave, koji se raspršuje na pjenu kroz sitne mlaznice. Ripple Maker se može povezati s internetom i pristupiti biblioteci dizajna koje možete birati ili možete učitati vlastite slike pomoću aplikacije ili web stranice Ripple. Aplikaciju također možete koristiti za skeniranje QR kodova na svojim šalicama i ispis personaliziranih poruka ili čestitki. Ripple Maker dizajniran je kako bi poboljšao vaše iskustvo kave i učinio ga zabavnijim i nezaboravnim.
  • Neki aparat za kavu može reproducirati glazbu dok kuhate kavu, kao što je Jura Impressa J9 One Touch TFT, koji ima ugrađeni zvučnik koji se može povezati s vašim pametnim telefonom ili MP3 playerom putem Bluetootha i reproducirati vaše omiljene pjesme.

Nadam se da ste uživali u učenju o ovim zanimljivim značajkama kada je moderni aparat za kavu u pitanju.