Koji softver najbolji kad su odlazni i dolazni pozivi u pitanju?

Ne postoji jednostavan i brz odgovor na to koji je softver za upravljanje pozivima najbolji jer različiti softveri mogu odgovarati različitim tvrtkama ovisno o njihovim potrebama, proračunu i preferencijama. A posebice ovisi i o tome zanimaju li vas više odlazni ili dolazni pozivi jer svaki je program sa drugačijim postavkama.

Koji softver najbolji kad su odlazni i dolazni pozivi u pitanju?

Na temelju recenzija i popularnosti korisnika, neki od softvera za upravljanje pozivima koji se najviše preporučuju su:

1.       RingCentral: Platforma temeljena na oblaku koja nudi neograničeno pozivanje, višerazinsko automatsko praćenje, redove poziva, odlazni i dolazni pozivi se snimaju, pretvaranje govorne pošte u tekst i integracije sa CRM-om i drugim alatima. Također podržava različite vrste telefonskih brojeva, kao što su lokalni, besplatni, mobilni i međunarodni.

2.       Zendesk Talk: Rješenje pozivnog centra koje se integrira sa Zendesk podrškom za pružanje upravljanja ulaznicama, usmjeravanja poziva, IVR-a, snimanja poziva, analitike i višekanalne komunikacije. Također nudi fleksibilne planove cijena na temelju korištenja i značajki.

3.       Vonage: VoIP usluga koja omogućuje zadržavanje poziva, preusmjeravanje kad su dolazni pozivi u pitanju i integraciju sa CRM-om i drugim alatima. Također nudi opciju pay-as-you-go za tvrtke s malim ili fluktuirajućim brojem poziva.

4.       Google Voice: besplatna ili jeftina platforma za upravljanje pozivima koja nudi automatsko snimanje poziva, višerazinsko automatsko praćenje, filtriranje neželjene pošte i transkripciju. Također se integrira s Google Workspaceom i drugim Google proizvodima.

5.       Aircall: Platforma temeljena na oblaku koja nudi prijenos poziva, prosljeđivanje poziva, izvješćivanje kad su odlazni i dolazni pozivi u pitanju, IVR, praćenje poziva i integracije sa CRM-om i drugim alatima. Također nudi lokalne telefonske brojeve u preko 100 zemalja.

Mislim da je ipak ključno da obučite svoje osoblje kako koristiti sustav upravljanja pozivima. Možete koristiti značajke kao što su audiokonferencije, praćenje poziva i snimanje kad su odlazni i dolazni pozivi u pitanju kako biste obučili svoje agente kako profesionalno i učinkovito rukovati pozivima.